Horoscop Berbec
Horoscop European

Horoscop Berbec – caracteristici generale

Horoscop Berbec – Personalitate:
Berbecul nu degeaba este prima zodie din horoscop. Acest nativ vrea să fie primul în orice situație. Este deschizător de drumuri și îi place să conducă orice activitate, aşa că nu va spune „nu” unei provocări.

Berbecul este un semn de foc guvernat de yang și de planeta Marte.

Marți este ziua lor norocoasă, roșu culoarea norocoasă, diamantul piatra pretioasă și sunt reprezentați de verbul „eu sunt”

Acesti nativi sunt foarte impulsivi, sunt nerăbdători, vor sa fie tot timpul în acțiune, dar, este posibil sa nu își termine treaba, deoarece se plictisesc repede.


Berbecii sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur.

Horoscop Berbec – Sănătate:

Berbecii sunt reprezentați de zona capului: zona feței, a ochilor și a creierului. De aici se înțelege de ce sunt cei mai ageri la minte.

Dar, faptul că ei se enervează foarte repede, uneori chiar din motive închipuite, pot avea dureri severe de cap.

Guvernați de Marte, sunt predispuși la accidente. Și de cele mai multe ori acestea se soldează cu răni în zona capului.

Acești nativi au nevoie de un aport mai mare de vitamine, în special vitamina B12 cât și de fier.

Berbeci celebri:

Celine Dion (30.03.1968), Dan Bitman (29.03.1962), Elton John (25.03.1947), Andreea Berecleanu (24.03.1975), Mariah Carey (27.03.1970), Mihaela Tatu (7.04.1963), Russel Crow (7.04.1964), Cristian Topescu (26.03.1937), Samantha Fox (15.04.1966), Cristi Puiu (3.04.1967), Marius Lǎcǎtuș (5.04.1964), Florin Zamfirescu (12.04.1949). Potrivit Astrocafe

Profesii potrivite:

Au nevoie de profesii care îi provoacǎ permanent, în care nu este loc de rutinǎ. Au nevoie de libertate de mișcare și de putere de decizie. Nu pot munci și nu pot fi performanți dacǎ nu au o mizǎ mare. 

Pot fi excelenți directori, ofițeri, chirurgi, stomatologi, ingineri, mecanici, polițiști, pompieri, cascadori, sportivi. De asemenea, orice meserie liberalǎ li se potrivește.

Berbec – Dragoste:

Berbecii se pot îndragostii de Berbeci, Lei și Sǎgetǎtori.

De asemenea, semnele de aer (Gemeni, Balanțǎ, Vǎrsǎtor) îi completeazǎ foarte bine, sunt zodii caracterizate de libertate.

Racii sunt mult prea sensibili, familiști și conservatori pentru ei, iar Taurii și Scorpionii sunt mult prea posesivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *