Buna functionare a sistemului digestiv

Buna functionare a sistemului digestiv se inregistreaza in mod constant in topul primelor cinci preocupari pentru sanatate in randul populatiei. Oamenii au devenit tot mai constienti de beneficiile bacteriilor bune. Pentru ca, daca tractul nostru intestinal este curat, absorbtia nutrientilor din alimente se imbunatateste, iar posibilitatea ca noi sa avem o viata mai sanatoasa si mai fericita creste exponential.


Dar, ce influenteaza buna functionare a sistemului digestiv?

digestia


Un sistem digestiv sanatos inseamna si o imunitate buna. Dar, si o stare generala de bine, pentru ca la nivelul intestinelor se regaseste cea mai mare parte a sistemului nostru imunitar.
Sanatatea tractului digestiv este influentata de o multitudine de factori, dintre care amintim doar:
• dieta moderna, bogata in alimente supraprocesate si supraaditivate
• consumul excesiv de carne
• aportul redus de fibre
• mesele neregulate
• stresul
• sedentarismul

In acelasi timp, sistemul digestiv este o poarta de intrare a germenilor patogeni in organism. Parte dintre acesti germeni sunt distrusi la trecerea prin bariera acida din stomac. Dar, unii ajung in intestin, unde dispun de mediul nutritiv si temperatura optima pentru a se multiplica si pot cauza probleme.

Printre manifestarile unei functionari defectuoase a sistemului digestiv se regasesc:

• iritatii cutanate

• fluctuatii ale greutatii corporale

• oboseala

• constipatie

Forever Active Pro-B – prietenul nebanuit al unui sistem imunitar puternic

Buna functionare a sistemului digestiv

10 motive sa consumi si sa iubesti Forever Active Pro-B

  1. Combinatie brevetata de sase tulpini diferite. Forever Active Pro-B iti asigura8 miliarde de bacterii bune per capsula. Acest amestec echilibrat de bacterii bune utilizeaza tulpini verificate clinic pentru a supravietui de-a lungul tractului gastro-intestinal, cu o livrare optima in intestine, pentru a mentine o flora echilibrata. Bacteriile bune impiedica multiplicarea si colonizarea intestinului de catre bacteriile rele (patogene), functionand ca un gardian al sanatatii.

2. Stiinta din spatele Forever Active Pro-B. bacteriile bune din Forever Active ProB includ tulpini de Lactobacillus rhamnosus si Lactobacillus reuteri, studiate de cercetatorii dela Spitalul Universitar din Copenhaga, lider in domeniul gastroenterologiei.

3. Extra-beneficii intr-o formula unica. Forever Active Pro-B contine, de asemenea, Lactobacillus acidophilus si trei tipuri diferite de Bifidobacterii, dintre care Bifidobacterium bifidum, cunoscut pentru abilitatea sa de a produce lactaza, o enzima cu rol extrem de important in digerarea produselor lactate.

4. Tehnologie avansata de fabricare. Capsulele Forever Active Pro-B sunt obtinute folosindu-se tehnologia prin criogenare, fiind duse intr-o stare de profunda de ”hibernare”, pentru a se activa cand ajung in intestine.

5. Ambalaj unic, pentru controlul umiditatii. Forever Active Pro-B este ambalat folosind tehnologia Activ-Vial, cea mai recenta tehnologie menita sa maximizeze termenul de valabilitate. Flaconul etans, rezistent la umiditate si varsare, are in interior un manson proiectat pentru a controla absorbtia umiditatii si a asigura o livrare maxima de UFC (unitati formatoare de colonii).

6. Nu necesita refrigerare. Bacteriile benefice pot fi vulnerabile la actiunea factorilor externi, insa Forever Active Pro-B este realizat prin tehnologii avansate care le protejeaza.

7. Aport de prebiotice. Formula Forever Active Pro-B este gandita special sa asigure si fructo-oligozaharide, fibre prebiotice care hranesc bacteriile bune din intestine.

8. „Perechea perfecta” pentru Forever Aloe Vera Gel. cel mai iubit produs Forever este una dintre cele mai bune surse de prebiotice, care hranesc bacteriile benefice, actionand sinergic cu Forever Active Pro-B, pentru ca tu sa te simti in forma mereu.

9. Potrivit si pentru vegetarieni. Fiecare capsula de Forever Active Pro-B este realizata din celuloza vegetala si are o culoare opaca, pentru o si mai buna protectie a bacteriilor benefice.

10. Fara alergeni. Forever Active Pro-B este un produs destinat tuturor, pentru mentinerea bunei functionari a sistemului digestiv.

Include Forever Active Pro-B in rutina ta zilnica, alaturi de Forever Aloe Vera Gel, si bucura-te de o stare de bine si energie la cote maxime in fiecare zi!
Si nu uitati…. Sanatatea Noastra Este Cea Mai Importanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *