Bauturile din Aloe Vera de la Forever respecta standardele Uniunii Europene

Salutare dragilor,
Bauturile din Aloe Vera de la Forever Living Products respecta standardele Uniunii Europene privitoare la continutul de aloina

Comisia Europeana va introduce o noua legislatie privitoare la derivatii hidroxiantracenici (HAD) din produsele destinate consumului, pana la finalul acestei luni. HAD se gasesc in mod natural in multe plante folosite pe scara larga, in suplimente alimentare. Aloe Vera contine in mod natural un derivat hidroxiantracenic (HAD) numit aloina. 

Ce face Forever pentru a respecta standardele Uniunii Europene?

Pentru a respecta aceste noi reglementari valabile in tarile membre ale Uniunii Europene, Forever va adauga o etapa suplimentara, brevetata, in cadrul procesului aseptic de fabricatie. Prin adaugarea acestui pas, Forever va reduce nivelurile deja mici de aloina prezenta in mod natural in bauturile noastre. Fara a le compromite valoarea nutritionala. De la aroma si pana la textura si proprietatile nutritive, tot ceea ce consumatorii iubesc si asteapta de la bauturile Forever din Aloe vera va ramane neschimbat. Bauturile noastre din Aloe vera, in varianta actualizata, vor fi disponibile pe piata europeana in lunile urmatoare.


Pana cand aceste formule noi vor fi disponibile, vom adauga instructiuni actualizate de consum pe etichetele curente ale bauturilor, prin care consumatorii sunt sfatuiti pur si simplu sa dilueze produsul cu apa (sau suc de fructe). Doza zilnica de Aloe vera recomandata pentru consum ramane neschimbata. Consumatorul trebuie doar sa amestece bautura cu apa (sau suc de fructe). Bauturile din Aloe vera cu etichetele care contin noile instructiuni actualizate de consum se vor pune in vanzare in zilele urmatoare. Si vor fi disponibile doar pana la lansarea noilor variante de bauturi.

Bauturile Forever din Aloe vera livrate incepand de joi, 11 martie 2021, vor avea noile etichete cu instructiuni actualizate de consum.

Afla mai multe despre acest subiect chiar de la Aidan O’ Hare, Senior Vicepresedinte Forever Living Products International

Sursa: Youtube

In Forever, ne-am luat angajamentul sa mentinem standardele de calitate. Si sa ne asiguram ca produsele noastre respecta reglementarile din cele peste 160 de tari in care ne desfasuram activitatea. Suntem mandri de standardele noastre exemplare de siguranta si le depasim permanent in intreaga lume

Puteti comanda minunatele bauturi din sectiunea Produse


Beneficiile consumului de bauturi din Aloe Vera:

Bauturile din Aloe Vera de la Forever

Aloe vera de la Forever este cultivata in soluri fertile, intr-un climat care ii permite sa se bucure de peste 2.000 de ore de soare in fiecare an. Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii. Noul Forever Aloe Vera Gel contine 99,7% gel din interiorul frunzei, fiind mai aproape de natura ca niciodata. Sustine buna functionare a sistemului digestiv si ajuta la o mai buna absorbtie a nutrientilor.

Cu 99,7% gel din interiorul frunzei, noul Forever Aloe Vera Gel este mai aproape de natura ca niciodata.

Fara conservanti artificiali, fara zahar – doar mai multa Aloe vera de care sa te bucuri din plin! Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii cu noul Forever Aloe Vera Gel.

• Sustine digestia si sanatatea sistemului gastrointestinal
• Sustine sistemul imunitar
• Benefic pentru piele, par si unghii
• Favorizeaza starea generala de bine
• Gust proaspat
• Consistenta fina
• Bogat in nutrienti
• Ambalajul protejeaza gelul fata de actiunea luminii, a agentilor oxidativi si a bacteriilor
• Ambalaj realizat din materiale 100% reciclabile
• Fara conservanti si aditivi artificiali
• Noul proces aseptic minimizeaza pierderea nutrientilor
• Pasteurizat rapid pentru a mentine prospetimea si a reduce bacteriile
• Vitamina C cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *